Fri frakt över 799 kr | Returrätt 14 dagar | 1 års garanti

Om Oss

Vilka Är Vi?

Dragon Cult är en nätbutik för Fans Av Drakar i alla åldrar, med kunden i centrum. Vårt utbud består av kläder, smycken, inredning och accessoarer.

Kunderna är Dragon Cults viktigaste inspirationskälla, det är genom nöjda kunder vi fortsätter att utvecklas. För genom att arbeta hårt för att leva upp till kundernas förväntningar, så ökar också kundskaran.

Vision & Affärside

Vi tror att vi, genom personlig service, engagemang och intresse, kan förenkla och förgylla vardagen för våra kunder. Vi erbjuder män och kvinnor som är besatta av drakar, möjligheten att utforma sin garderob och sitt hem genom att tillhandahålla omsorgsfullt utvalda produkter samt kläder med drakar.

Vi håller alltid ett öga på de senaste trenderna och utvidgar vårt sortiment regelbundet. Om du letar efter något nytt, unikt och provocerande har du kommit till rätt ställe. Vi strävar efter att vara innovativa genom att ge våra kunder exakt vad de letar efter, deras önskningar placeras högst upp på vår prioriteringslista.

Vårt mål: Att låta dig uttrycka din individualitet och stil med högkvalitativa drake produkter till rätt pris!

Vårt Breda Sortiment

Dragon Cult har ett brett utbud, och säljer allt från smycken till stora canvastavlor. Vi har valt att handplocka våra drake produkter från många olika leverantörer för att våra kunder skall kunna köpa de starkaste och mest efterfrågade produkterna.

Butiken strävar efter att erbjuda de allra bästa och populäraste drake artiklarna tillgängliga på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Tyskland, Kina, USA samt Storbritannien.

Varorna i vår butik är också perfekta gåvor för att ge bort till den speciella personen i ditt liv! Kundtjänst, stil, innovation, tillförlitlighet och kvalité är våra ledord. Vår överskådliga och lättnavigerade onlinebutik gör att du kan handla hemifrån. Vi garanterar att vi skickar din beställning så snart som möjligt.

Historien om Dragon Cult

Sedan 2015 då Dragon Cult grundades säljer vi prisvärda drake-produkter, tillverkade enbart av material av högsta kvalitet. Affärsidén föddes ur detta; inbitna drakälskare, oavsett land, skulle få möjligheten att köpa de smycken och den inredning grundarna själva saknat via nätet.

Namnet Dragon Cult

Många har undrat var namnet Dragon Cult kommer ifrån. Likt vårt sortiment namngavs företaget med omsorg. Lydelsen ”Cult” (på svenska kult) sitter djupt förankrad i vår affärsidé. För oss innebär namnet att omsorgsfullt ta hand om våra kunder och de varor som ingår i vårt utbud. Tillsammans med våra kunder utgör vi en grupp som helhjärtat dyrkar drakar! Och det syns i hur vi klär oss, hur vi inreder våra hem samt vilka smycken vi bär.

Personlig service är vårt ledord och målet är att omsorg och engagemang ska genomsyra hela företaget. 

Enkelhet

Enkelhet för oss innebär en lättnavigerad och snabb hemsida, lättillgänglig information samt att du som kund ska uppleva köp samt eventuella byten och returer problemfria. 

Rätt storlek är A och O. För att hjälpa dig att välja rätt storlek, mäter och provar vi själva alla plagg och skor som vi erbjuder i vårt sortiment på Dragon-Cult.com. Vid varje plagg finns måttangivelser samt en förklaring om hur vi tagit fram måttet på plagget. På det viset kan du jämföra måtten med kläder du har i din ägo, och på så vis lätt få en uppfattning om huruvida plagget du tänkt köpa passar dig storleksmässigt.

Som en sista komplettering skriver vi ut rekommendationer om plagget upplevs stort eller litet i storleken. Detta för att du ska kunna ta hänsyn till det i ditt val av storlek.

Dragon Cult Magazine

Dragon Cult Magazine är ett resultat av vårt brinnande intresse för drakar och ständiga strävan efter att utvecklas och lära. Istället för att låta all information stanna innanför våra dörrar väljer vi att dela med oss av vår drak-kunskap till er. Vår tanke är att du, som kund, ska finna all information du söker när det kommer till drakar, stil och historia. Artiklarna är avsedda att bjuda in er till en närmare bekantskap med oss och vår passion för drakar. 

De artiklar vi skriver är utformade för att undervisa såväl som att skapa ett ökat intresse för drakens betydelse samt roll genom historien, våra plagg och våra smycken. Vi förklarar här begrepp som kan tänkas vara användbara, skötselråd för att öka produkternas livslängd samt tips för hur du skapar din ultimata fantasifulla drömgarderob.

I Dragon Cult Magazine finner du även förslag på hur du kan kombinera våra plagg samt smycken i sortimentet för att sticka ut maximalt.

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 799 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan om du inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med starka och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Klarna, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. Preliminärstart för dessa ligger i slutet av januari respektive slutet av juni.

På Dragon Cult är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också bra erbjudanden till ett överkomligt pris som är svåra att hitta i andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt vad du letar efter. Har du frågor kring våra produkter eller är det något du tycker saknas i sortimentet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på: info@dragon-cult.com.