SPRING SALE - 20% OFF - RABATTKOD: VÅR20
Saker Du Kan Förändra Med Drakar - Tips Och Idéer

Gör Det Själv -

Saker Du Kan Förändra Med Drakar

Drakar har allmän bild om att vara en ondskefull symbol för allt som är destruktivt och olycksbådande. Det man dock inte kan förneka är att det är en häftig och kraftfull symbol! Om du letar efter sätt att integrera drakar i ditt liv men inte riktigt vet hur du gör, har du hittat till rätt artikel. Fortsätt att läsa vidare för att få några nya tips för föremål och kläder som du kan förnya med hjälp av drakar.

1. Tröjor

Tyg är något nästan alla har hemma, men vi kanske inte ger gamla kläder den omtanke de förtjänar. Det är dags att tänka om! Eftersom tillverkningen av textilier är minst sagt problematisk är det extra viktigt att vi återanvänder det som redan är tillverkat så många gånger som möjligt.

På egen hand tillhör huvtröjor ett av de coolaste plaggen som någonsin har skapats. Men om du vill ta din tröja till nästa nivå, addera då en stor drake på baksidan av tröjan och du blir ägare till ett unikt plagg som ingen annan har. Genom att sy fast ett större Drake Ryggmärke på ryggen eller ett mindre drake tygmärke på bröstet har du möjlighet att skapa din alldeles egna stil.

Drakar är ett av de motiv som aldrig går ur tiden så genom att förändra en gammal tröja är det här en värdig investering då du kan bära din favorittröja varje år när temperaturen sjunker.

Drake Ryggmärken

2. Skor

Finns det något mer unikt eller fantasifullt än ett par svarta drake-skor? Svaret är nej, det finns det inte! Äger du ett par svarta Converse som känns lite opersonliga? Våra Drake Tygmärken är enkla att pressa på med ett varmt strykjärn. Det är både enkelt och går fort.

Du hittar definitivt ett drake tygmärke som du gillar och som återspeglar din mytologiska stilkänsla. Kom ihåg att du inte behöver vara en stilexpert för att lyckas med ett par coola drake-skor, allt handlar om fantasi!

Drake Tygmärken

3. Sängkläder

För hardcore drakfans som vill se drakar det sista de gör innan de somnar och det första när de vaknar, är Drake Sängkläder ett utmärkt alternativ. För en sådan djärv förändring måste du dock se till att din partner är okej med din "speciella" besatthet av drakar. Annars kommer du få skulden för deras dagliga mardrömmar!

Drake Sängkläder

4. Bilen

Ditt dagliga transportmedel förtjänar att även representera din stil. Med hjälp av enkla medel kan du helt förändra helhetsintrycket på din bil. Hos Dragon Cult hittar du ett stort utbjud av Drake Klistermärken med vattenavvisande ytbehandling som tål fukt och väta.

En drake sticker kan sitta på baksidan av rutan, på tanklocket, på huven eller under blinkers. Våra drake dekaler finns i en mängd olika storlekar och motiv och hjälper dig att synas. Gör det själv och billigt!

Drake Klistermärken

5. Kuddar

Kuddfodral är det bästa och mest prisvärda tricket för att skapa en en häftig och inbjudande inredning med drakar. Istället för att lägga dyra pengar på nya kuddar är våra Drake Kuddöverdrag ett snabbt men framförallt prisvärt sätt att förändra inredningen, när du känner att det är dags för en förändring.

Kuddar med drakmotiv tillför massor av mjukhet och komfort, men framförallt en mer fantasifull atmosfär! Byt därför ut dina kuddar mot någon av våra kuddar med drakmotiv. Det är allt som behövs för att ge din soffa, fåtölj eller säng ett häftigare utseende. Placera med fördel kuddarna i grupper om tre där du mixar kuddar med mönster tillsammans med enfärgade.

Drake Kuddar


Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras

Vill du få uppdateringar från Dragon Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.